Werkgroep Procesanalyse - 2010


Vrijdag 26 november 2010, TNO Kwaliteit van Leven, Zeist


Thema: vochtmeten met discussieforumNadat we de bijeenkomst in april hebben moeten afzeggen in verband met het geringe aantal aanmeldingen proberen we eind november een middag te wijden aan het meten van water.

Vochtmeten is waarschijnlijk een van de meest voorkomende metingen en helaas ook een meting waar veel problemen bij optreden. Wat is het juiste vochtgehalte, welk meetmethode is het meest geschikt? Vragen die niet eenvoudig zijn te beantwoorden. Het is duidelijk dat de aard van het monster of het productieproces bepalen welke meetmethode het beste kan worden toegepast. Op deze dag willen we iedereen de mogelijkheid bieden een vochtmeetprobleem door de in de zaal aanwezige ervaringsdeskundigen te laten bespreken. Daarom is in het programma van het procesanalyse symposium ruimte gemaakt voor een forum discussie.

Wij nodigen u uit om problemen/vragen/opmerkingen/suggesties met betrekking tot vochtmetingen aan ons ruim van te voren te mailen. U kunt uw bijdrage mailen naar: Wim Haanstra

Grijp deze kans om waardevolle nieuwe ideeŽn of oplossingen te creŽren!


Programma

Inschrijven

Route